Permanent makeup

PERMANENT MAKEUP ER FOR DIG, SOM

 • Ikke tåler almindelig makeup, fx pga. allergi
 • Ikke føler at du fuldendt fra naturens side
 • Ikke har tætte hårstrå eller vipper
 • Mangler form af bryn
 • Efter sygdom fx oplever hårtab
 • Ikke ønsker at tænke på sin makeup i løbet af dagen
 • Dyrker meget sport
 • Har nedsat syn
 • Ryster på hænderne
 • Gerne vil have en perfekt makeup døgnet rundt

Permanent Makeup er det sikre valg for alle kvinder, uanset alder, da det forstærker den naturlige skønhed, med eller uden almindelig Makeup.

HVAD ER PERMANENT MAKEUP ?
Permanent makeup, også kaldet mikropigmentering eller “tatovering”, er en nænsom “tatoverings teknik” hvor man pigmentere lige under det øverste lag af huden ved hjælp af en meget tynd, steril engangsnål.

Man kan få pigmenteret eksempelvis eyeliners, øjenbryn og læber. Permanent Make-up adskiller sig fra den almindelige tatoveringer, da den gradvis blegner, og forsvinder helt i løbet af 2-5 år. Det anbefales at komme til en retouch ca hver 12 måned. På den måde vil dine bryn altid have den perfekte form og farve.

Der findes forskellige teknikker inden for permanent makeup.
Vi benytter en metode der kaldes 3D effekt eller “hårstrå teknikken” for det mest naturlige og smukke resultat.

Denne effekt kan også opnås uden at have hårstrå overhovedet!

HVORFOR NETOP OS?
Hos Ljungberg anvender vi Ecuri Cosmetics, som er førende indenfor Permanent Makeup – både i forhold uddannelse, hygiejne, efteruddannelse og ikke mindst i maskiner og produkter. De tillader kun de bedste mikropigmentister, at arbejde med deres brand. Vi anvender derfor kun EU-godkendte farver, som kan anvendes på selv den mest sarte og allergiske hud. Pigmenterne indeholder hverken parfume, chrome, nikkel eller tilsætningsstoffer.

Ligeledes anvender vi en helt unik patenteret maskine fra Ecuri Cosmetics, som garanterer et flot og unikt resultat, hvor vi også garanterer, at farverne ikke bliver rødlige, grålige, blålige eller andre uønskede farver.

SÅDAN FOREGÅR EN PERMANENT MAKEUP BEHANDLINGEN
Man skal forvente 2-3 behandlinger uanset hvilken slags. Ved første behandling, får du en professionel vejledning hvor vi sammen finder ud af farve og formen på brynene eller eyelinere. Med vores professionelle erfaring vejleder vi i den form og farve, som i helhed giver det mest naturlige resultat. Derfor får man altid en individuel vejledning, som kun passer til dig, og forstærker netop din skønhed.
Derfor anvender vi KUN ” 3D hårstrå teknikken”, som garanterer et naturligt og levende look. Hvilket betyder at pigmenten placeres, som små hårstrå med 1 eller flere farver, og nogle gange skyggelægning for, at opnå en ens farve på hele brynet. Med denne metode kan vi give selv dem, som absolut ingen hår har i forvejen, et naturligt og karakterfyldt look.

Nogen kan opleve et ”ansigtsløft” idet, at brynene kan placeres hvor man måtte ønske, så man går ind og modvirker tunge og trætte øjne. De fleste er ikke klar over at et forkert placeret bryn kan tynge et helt ansigt og ikke kun omkring øjenomgivelserne.

Ved 1. behandling (ca. 1,5 time) laver vi kun 40-50 % af det færdige resultat, da både eyeliners og øjenbryn er en proces der kræver tid.

Efter 2. behandling (ca. 1 time) færdigbehandles det valgte område som oftest, og nogle gange er en 3. behandling (ca. ½ time) nødvendigt, hvor der laves små korrigeringer.

NB. Vi behandler ikke gravide, diabetikere og folk, der lider af kroniske hudsygdomme ELLER hjerte-/karsygdomme.

HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ INDEN/EFTER BEHANDLINGEN
Ingen kontaktlinser, hverken ved eyeliner eller øjenbryn. Vi anbefaler at du kommer til behandlingen uden makeup og creme.
Lige efter behandlingen vil pigmenteringen synes mørkere end det endelige resultat.

Under helingsprocessen er der nogle forholdsregler der skal overholdes for optimal behandling.

De første 48 timer efter behandling:

 • Bevar det behandlede område tørt
 • INGEN makeup
 • Pil ikke i sårene
 • Undgå swimmingpools, klorvand og sauna / dampbad indtil området er helet.
 • Udsæt ikke huden for UV stråling (solen, solarium)
 • Anvend kun den udleverede salve på det behandlede område, dog tidligst 4-6 timer efter endt behandling. – Det anbefales at man benytter salve indtil brynet er helet og gerne flere gange om dagen

Ecuri Cosmetics har strenge krav til deres micropigmentister, og det er ikke muligt at anvende deres produkter uden, at have gennemgået en anerkendt og certificeret uddannelse, støttet af ecuri Cosmetics i Holland.

Non-laser tattoo removal

HVORFOR VÆLGE TATTOO REMOVAL?
Denne behandlingsform er mere effektiv end laser !
En laser kan kun fjerne sorte farver, og der er større chancer for der dannes arvæv, samt behandling med laser er meget smertefuld.
Med non-laser tattoo removal er det muligt at fjerne alle farver. Selv de pigmenter der er beskyttet imod laser. Med denne teknik fjernes selve indkapslingen og krystalliseringen, som er dem der holder pigmenterne i huden, på denne måde fjernes også den ”forhøjning” der kan være i huden, som vil være endnu mere tydelig efter laser behandling.

GØR TATTOO REMOVAL ONDT?
Nej det gør ikke ondt. Fjernelse af tatoveringer med Non-laser tattoo removal er smertefrit.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?
Behandlingen foregår sådan, at der med en nål prikkes en speciel removal væske ned i det dermale lag af huden. Denne væske trænger selv ned i pigmenten, og nedbryder indkapslingen af pigmenten, samt opløser krystalliseringen. Derefter trænger pigmenten selv op til hudens overflade.

HVILKE PRODUKTER ARBEJDER VI MED?
Vi anvender kun produkter fra Ecuri Cosmetics.
Vi garanterer at alt vi arbejder med er EU godkendt, og overholder de strengeste politikker og regler.

Produkterne er selvfølgelig allergivenlige.

HVOR MANGE BEHANDLINGER SKAL DER TIL?
Vi fjerner i gennemsnit 20 % af pigmenterne ved hver behandling, men Ligesom med laser, kan man aldrig på forhånd forudsige hvor mange behandlinger der skal til for, at fjerne pigmenterne fra huden.
Dette afgøres kun af, mængden af pigment i huden, samt hvor dybt pigmenterne ligger. der gives derfor ingen garantier for hvor mange behandlinger man skal have, eller hvor meget af pigmenterne der kan fjernes.

Vi garanterer en synlig forbedring!

FØR OG EFTER BEHANDLING
Der må ikke indtages alkohol eller narkotika minimum 24 timer inden behandling. Da dette kan påvirke helings processen og give blødninger, samt at det gør huden mere sensitiv, og behandlingen kan da blive smertefuld.

Da der vil være et mindre sår i det behandlede område, vil der komme skorpedannelse. Det kan derfor godt klø, men der må selvfølgelig ikke kløs, eller pilles i såret, da dette kan medvirke til dannelse af arvæv.
Det er vigtigt at det behandlede område holdes rent indtil det er helet op.

Undgå solbadning, Swimmingpools og klorvand i 14 dage efter behandling.
Det er muligt at Genbehandle allerede efter 3-4 uger.

KAN ALLE BEHANDLES?
Vi kan desværre ikke tilbyde at behandle gravide, og vi skal bruge lægelig accept for, at behandle på diabetikere, folk med immun sygdomme, kroniske hudsygdomme, hjerte-/karsygdomme, og hvis man får blodfortyndede medicin.

OBS! Ecuri Cosmetics har strenge krav til deres uddannelser, og det er ikke muligt at anvende deres produkter uden, at have gennemgået en anerkendt og certificeret uddannelse, støttet af ecuri Cosmetics i Holland.

Bryn & vipper

Farvning af bryn

Få smukke og velformede bryn. Form og farve tilpasset så de passer til netop dine ansigtstræk.

Flotte og velplejede øjenbryn, kan virkelig gøre underværker. Det farvning og retning af bryn giver et naturligt løft og en flot karakter til ansigtet, som får dig til at se velplejet og i mange tilfælde yngre ud.

Farvning af vipper

Når du får farvet din vipper, vil du opleve en visuel fornemmelse af tættere og længere vipper.

Farvning af vipper er ideelt, hvis du har meget lyse vipper og gerne vil fremhæve dem på en naturlig måde.

Farvede vipper er især en fordel når man skal på badeferie – da man undgår mascara under øjnene.

Priser

Farvning af vipper og bryn   
inkl. retning med voks og/eller pincet
Pris – 245 ,-

Farvning af bryn     
inkl. retning med voks og/eller pincet
Pris – 195 ,-

Formning af bryn (uden farve)
med voks og/eller pincet
Pris – 115 ,-

Farvning af vipper
Pris – 115 ,-

Hårfjerning

Før alle behandlinger med voks afrenses huden grundigt og desinficeres.

Efter alle behandlinger påføres et pleje produkt med væksthæmmende virkning. (Disse produkter kan også fås som hjemmepleje)

OVERLÆBE eller HAGE – 85,-
OVERLÆBE, UNDERLÆBE + HAGE – 155,-
NÆSE – 85,-
HELE ANSIGTET INCL RET BRYN – 295-
BRYN – 95,-
ARME – 195,-
UNDER ARME – 95,-
BRYST – 245,-
BRYST INCL MAVE – 345,-
RYG (halv/lænd) – 125,-

RYG (hel) INCL SKULDRE – 295,-
RYG (hel) INCL BRYST OG MAVE – 495,-
BALDER – 145,-
BIKINI – 145,-
BRAZILIAN (kvinder og mænd) – 345,-
UNDERBEN INCL KNÆ – 245,-
UNDERBEN INCL BRAZILIANSK – 445,-
BEN (hele) – 445,-
BEN (hele) INCL BIKINI – 495,-
BEN (hele) INCL BRAZILIANSK – 645,-